Våra hundar

Här nedan kan ni läsa om våra hundar, vi har både dvärg och mellanpudlar. Våra färger är i huvudsak aprikosröd

Dreams In Red A Night Star "Nyx"

Nyx, är vår äldsta pudel nu, hon fyller 13 år 2020. Hon är multichampion, älskade att visa upp sig, samt mor och mormor till ett gäng fina pudlar. Framförallt har hon en mentalitet som jag gillar, älskar alla, har en bra avknapp men pigg och glad. Nyx är mamma till Kaka. Nyx är den perfeka lilla tjejen, hon älskar främmande, ett knä att få gosa i och bli kliad. 

Fakta om Nyx

Dvärg ca 31 cm

Röd

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 


Dreams In Red Rocky Gingerbread "Kaka" 

Kaka, är en härlig typisk Dreams In Red pudel, glad sprallig och vill vara till lags. Hon är multichampion, viltspårchampion, tävlad i Nosework samt genomgått BPH. Tycker själv hon är vacker och älskar att vara mitt i ringen. Kaka har rest runt med mig i Europa samt varit kvalificerad till Crufts där hon även deltog 2017. Att resa med Kaka är lätt, hon är cool och gillar läget, en supertjej helt enkelt, hon är mamma till ett antal valpar. Har även vunnit årets dvärgpudel 2017.

Fakta om Kaka

Dvärg ca 34 cm

Röd

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 


Dreams In Red Zweet Dream Cookie "Drömma"

Drömma, mattes kelgris, väljer alltid att ligga närmast matte. Hon tävlar i Nosework och har godkänd doftprov i eucalyptus samt lagerblad. Hon är multichampion och vunnit samt topplacerad på pudeklubbens utställningslistor 2018, samt 2019.

Likt sin mor älskar hon att stå i centrum, hon gör alltid sitt bästa och älskar att visa upp sig. Hon älskar att busa och belönas med godis, hon är totalt orädd i de flesta miljöer och utmaningar. 

Fakta om Drömma

Dvärg ca 32 cm

Röd

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 


Happy Life Sweet Swift "Ellie"

Ellie, har bott i vår familj tills matte blev sjuk, då flyttade hon till Amanda och de två har väldigt kul tillsammans  och tränar bland annat agility. Hon är en kelig och mysig tjej som älskar att busa och träna med Amanda. 

Fakta om Ellie

Liten mellan, ca 36 cm

Aprikos

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 


Jamaica Esculap Surpreme "Majken"

Majken har flyttat till Sverige från Tyskland. Hon är en mellanpudel, tyvärr fick hon en tand för lite så hon fick flytta och få ett superliv hos Susanne i Mariestad. De tränar och tävlar i nosework samt agility med stor framgång. Majken har genomgått BPH. Hon är i dag foderhund hos Susanne och har en kull kvar som planeras under 2021. 

Majken är en kelig tjej, mjuk och go och vill vara matte tillags och gör alltid sitt bästa. 


Fakta om Majken

Mellan, ca 38 cm

Aprikos

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 


Happy Life Dixa "Dixa"

Dixa är en mellanpudel, hon en lätt hund att tycka om, hittar aldrig på några bus utan är nöjd med en knä att ligga i. Hon är utställd en del i Sverige, Finland, Tyskland och Danmark, hon är dansk utställningschampion. Dixa är en väldigt vacker tjej med otroligt huvud både på ut och insidan, väldigt social och helt enkelt trevlig. En favorit hos Dixa är viltspår, där gör hon ett noggrant arbete och klöven är bäst. Dixa är mor till vår Ellie.

Fakta om Dixa

Liten mellan, ca 36 cm

Aprikos

Prcd fri, hd A, patella samt ögonlyst ua, alla tänder


Dreams In Red Delicius N'mi Cake "Fika"

Fika är dotter till Kaka, lillasyster till Drömma. Hon är vår Pippi, hittar på bus och älskar att arbeta, gillar även att visa upp sig men ett pass med agility slår det mesta. När matte blev sjuk hamnade hon på kollo hos Susanna i Örebro tillsammans med sin syster Lemon. Fika har tillsammans med Susanna utvecklas helt otroligt i agility och vi får se hur länge kollot hos Susanna varar. Tanken var utställning under våren 2020 men pga corona blev det inte alls så. 


Fakta om Fika

Dvärg 33 cm

Röd

Prcd fri, patella ua, alla tänder

Dreams In Red Delicius N'mi Muffin "Muffin"

Muffin, mattes keligaste kille, så vacker och helt underbar, men givevis skulle en tand hamna på fel sida. Skulle ställt ut Muffin våren 2020 men pga Corona blev det inte så, han älskar inte att visa upp sig, (jo på egna initiativ) så nu är pälsen väck. Han är helbror med vår Fika, dock är de som natt och dag, även om Muffin är buisg så är han mer en funderare än sin syster. Han bor nu hos Katrin i Kil, där han busar och gosar med familjens alla barn och där finns även en pudelkompis. 

Eftersom jag anser att han har mycket att tillföra till min avel har han nu en kull tillsammans med Dixa, spännande att se hur de små liven utvecklas.


Fakta om Muffin

Liten mellan, ca 36 cm

Röd

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua 

testikelintyg ua

Saknar en p2 samt en inciciv på fel sida

Dreams In Red Zweet Pryanic Cookie "Chip"

Chip, vår älskade kille, helbror med Drömma. Han är utställd med ck. Han bor på foder hos en familj i Kumla på grund av att löpande tikar blev lite för mycket för honom.  I Kumla från han träna agility mm och har det superbra. Han är gosig och även han sugen på att träna och utmanas. Han står till förfogande i avel för lämliga tikar.


Fakta om Chip

Liten mellan, ca 36 cm

Aprikos

Prcd fri, patella samt ögonlyst ua, alla tänder

Utställd med ck


Snabblänkar

Copyright © Alla rättigheter förbehållna